Webdesign, Køb, salg af online produkter.

Hvad er SEO

Du kender måske ordet SEO og ved det har noget med søgemaskiner at gøre, men præcis hvad er det og hvordan virker alt det her med søgemaskiner. Seo står for Search Engine Optimization også kaldet søgemaskineoptimering og er i bund og grund en række teknikker til at få din hjemmeside mere synlig når man via Google, Yahoo, Bing eller en af de andre søgemasker søger på et bestemt ord eller sætning.

Når du indtaster en søgesætning i din søgemaskine kommer der en liste af resultater tilbage. Denne liste er rankeret efter at så vidt muligt give dig de mest relevante sider først og jo mere irrelevant siden er for din søgesætning jo længere nede på listen er den.

Hvad kan du så gøre få at forbedre din position på liste hvis du selv ønsker at rankere godt på et eller flere søgeord? En mulighed er at få et professionelt SEO firma som SEO til at optimere din hjemmeside og lave et eksternt netværk at relevante links til den. Dette er ofte en dyr løsning og med mindre du går efter nogle populære ord med stor konkurrence på kan du selv gøre en hel del for netop at blive mere synlig og få flere besøgende. Her kommer et på simple råd til hvordan du forbedre chancen for at komme højere op på søgemaskinerne.
En af de vigtiste ting du kan gøre er at sørge for du har dine nøgle ord i titlen på din website, altså den tekst som er i <title> </title> tagget. Sørg også for at dine nøgle ord fremgår af teksten på den side du ønsker skal vises på google. Gerne flere men ikke så meget det virker unaturligt.
Lad dit nøgleord/sætning indgå i et eller flere af dine ALT tags på billeder og vigtigst af alt, få så mange som mulige til at linke til din hjemmeside, venner og bekendte, forretnings forbindelser, især hvis du sælger produkter for en større virksomhed eller flere, så spørg om de ikke vil ligge en link indtil dig på deres forhandler liste. Jo mere kendte og relevante sider der henviser til din jo bedre er det.

Hvis dette virker for uoverskueligt, så er der heldigvis mange hjemmesider tilbyder hjælp til denne her slags, deres priser og kvalitet variere rigtig meget, så er ikke altid bare at snuppe den første og bedste du får en email fra. Se på hvordan de selv rankere for deres søgeord eller spøg efter deres referener så du kan se de kan overholde det de lover. Er ofte mange penge at spare ved at benytte et udenlandsk firma men ofte er kvaliteten derefter, det er muligt de hurtigt kan få dig i top 5 på dit søgeord, men det store spørgsmål er om det så kan sørge for at du bliver der? Ofte benytter de sig af midlertidige links på populære sider hvor din links efter en en uge eller måned forsvinder igen og du mister effekten af disse links og er hurtigt tilbage til hvor du startede. Men hvis gjort rigtig kan du nemt øge din omsætning betydeligt ved den rigtige seo kampagne.

 

My favorite Online Blogs