Webdesign, Køb, salg af online produkter.

Hvad er briketter

De fleste som fyre om vinteren ved hvad brænde er, men der er stadig en hel der derude som ikke kender til briketter. Træbriketter eller blot briketter består af savsmuld som er presset sammen under ekstremt tryk og giver ofte en rigtig god brændværdi hvilket gør at de i mange tilfælde er bedre at fyre med end blot at bruge almindelig brænde som bøgebrænde eller ask.

Da prisen på fossile brændstoffer stiger kontinuerligt, er flere og flere mennesker vælger brændeovne løsninger. Som et resultat, brændeovne er åben ild sammen med træbriketter vinder mere popularitet.

Træbriketter tilbyder en nem og bekvem brændstof løsning for multi -fuel brænding eller åben pejs brænding. Briketterne kan bruges i enhver brændeovne formål uden at kræve nogen ændring overhovedet. De er pakket i praktiske poser og er ganske nem at bære rundt. At være tør og giver en ren forbrænding, de brænder og lys som enhver konventionel brænde stykker men mere effektivt.

Træbriketter er normalt lavet af træ- splinter og komprimeret savsmuld. Når ekstrem varme er anvendt, træ frigiver en naturlig lim kaldet lignin, der kombinerer træ- splinter og savsmuld sammen. I processen bliver briketterne komprimeres til 10 % af deres oprindelige volumen. Det endelige produkt er en fast struktur kun en smule mindre end et hus mursten. Briketterne kunne opdeles i mindre dele til brug i mindre ovne og pejse.

Træbriketter kunne være af to typer, nemlig hårdttræ briketter frem for almindelig brænde og regelmæssige træbriketter. Hardwood briketter er rektangulært formet med et hul for en bedre forbrænding. Hullet er især nyttig til at brænde briketter i ovne og pejse med lav luft ventilation eller når luften indgangen er begrænset til en eller anden grund. På den anden side, er regelmæssige træbriketter cylinder formet og ikke har nogen huller. Disse briketter er perfekte til normal, in-house brænding formål.

Brændetiden er helt op til tre timer, træbriketter holder længere end nogen andre brænde produkter. De træbriketter er fremstillet af den tilovers af tømmer fra snedkerarbejde forretninger og andre træ relaterede industrier. Træ - splinter og savsmuld er et biprodukt af disse industrier, og de har ingen anden anvendelse end fremstilling af træbriketter. Da disse biprodukter ville være endt på lossepladsen, disse briketter er både miljøvenlige og omkostningseffektive.

Sammenlignet med andre brænde produkter producerer træbriketter den minimale mængde af aske. De indeholder kun 8 % fugtighed, hvilket betyder, at de producerer mindre røg og holder skorstenen klarere. En pose træbriketter producerer den samme mængde varme som tredive kg tørt brænde.

Træet briket er blevet et populært valg på grund af sin lette vægt, praktisk belysning og konsekvente varme output faciliteter. Nu-en- dage, er de også brændes i biomassekedler leverer varme til hele huset.

Målretning mindre udledning af drivhusgasser, er nogle europæiske regeringer planlægger at indføre kulstof skatter som de også overvejer at indføre på brænde. Som et resultat, vil priserne på alle kulbaserede brændstoffer øges betydeligt. Træbriketter kunne være et glimrende alternativ i dette tilfælde mens regeringen også vil tilskynde til anvendelse af miljøvenlige alternative brændstoffer. Den irske regering har allerede begyndt sanktionere energi tilskud til de familier, der planlægger at skifte til grønnere eller vedvarende energi til deres husholdningsbrug.

Når træbriketter er brændt, de udsender nøjagtig den samme mængde kuldioxid, der ville være blevet frigivet af planterne selv. Derfor brændende træbriketter sikrer, at den naturlige cyklus ikke er brudt eller beskadiget.

My favorite Online Blogs